Grandstream GXP-1620 IP Desk Phone

GXP-1620

Nieuw product

Grandstream GXP1620 VoIP Telefoon met 2 Lijnen

De Grandstream GXP620 is een VoIP telefoon met 2 lijnen. Het toestel beschikt over een headset aansluiting, een groot telefoonboek en uitgebreide belhistorie. Daarnaast biedt deze telefoon alle mogelijkheden die u nodig heeft, waaronder doorverbinden, muten en gesprekken in de wacht zetten.

Meer details

96 Items

37,33 € Tax included

0.2 kg
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Datasheet

Gelijktijdige gesprekken 2
Sip Accounts 1
HD Audio Nee
Telefoonboek Uitgebreid
POE Nee
Headset aansluiting RJ9
Bluetooth headset ondersteuning Nee
EHS-support voor Plantronics headsets Ja
LCD display 132 x 48 pixels
Dual Switched 100 Mbps poorten Ja
Snelkeuze knoppen n.v.t.

Meer informatie

Grandstream GXP1610 VoIP Telefoon met 2 Lijnen

De Grandstream GXP1620 is een VoIP telefoon met 2 lijnen. Het toestel biedt HD audiokwaliteit, een groot telefoonboek en een uitgebreide belgeschiedenis. De GXP1620 heeft een headset aansluiting en biedt u alle telefoonfuncties die u van een zakelijk toestel mag verwachten.                          

Zakelijke VoIP telefoon

De Grandstream GXP1620 is de ideale VoIP telefoon voor op kantoor. Het toestel beschikt over 2 lijnen en 2 SIP accounts, zodat uw medewerkers 2 gesprekken gelijktijdig kunnen aannemen. De LED-indicatoren op het toestel geven aan of een lijn bezet of vrij is en op het display ziet u hoe lang een gesprek al gaande is.

Uitgebreide telefoonmogelijkheden

Met de Grandstream GXP1610 heeft u alle telefoonmogelijkheden die nodig zijn op kantoor. Met dit toestel kunt u gesprekken in de wacht zetten, doorverbinden, muten, een automatisch antwoord instellen of een 3-weg conferentie opzetten. Dat maakt deze VoIP telefoon ideaal voor recepties van kleine kantoren.

Headset aansluiting en EHS-support

De GXP1610 van Grandstream beschikt over een headset aansluiting (RJ9), zodat uw medewerkers handsfree en dus nog efficiënter kunnen werken. Daarnaast biedt dit toestel EHS-support voor Plantronics headsets.

LCD display

De Grandstream GXP1610 beschikt over een helder LCD scherm (132 x 48 pixels). Via dit scherm kunt u de telefoon volledig naar wens instellen. Kies bijvoorbeeld uw eigen beltoon of stel het volume in. Daarnaast kunt u op het LCD scherm direct aflezen wie er belt of kunt u zelf een contact selecteren uit het telefoonboek.

Inhoud verpakking

  • Grandstream GXP1620
  • Voedingsadapter
  • Netwerkkabel
  • Handleiding

Downloaden